едно червено GT СА1034РА беше засечено на светофара при тролейбусното депо при банишора и отиде с мръсна газ към сите българи
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеПреди 5-10 минути един лилав"спайдер" на Цариградско...
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от kaloiannnnn Покажи съобщениеднес към 17:и нещо сива 156 си подсвирквахме на цариградско към център имаше стикер на клуба!
Comment
-
Към 8 на околовръстното 1 червена 156-ца с номер СА3332** или нещо от сорта. Караше я колежка и ми се стори че имаше стикер на задния прозорец. Друго не можах да видя защото един нахалник ми отне предимство и вече не бях зад нея. Влезе към ОМВ и ЕКО ама реших да не тръгвам след нея че ако не е от форума може да се стресира момичето
Comment
-
Gligan засечен с репатрака на детелината на България и околовръстното. Свирнах и махнах, ама едва ли ме е познал - бях маскиран с на Фиоре селеспийдаI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщениеедно червено GT СА1034РА беше засечено на светофара при тролейбусното депо при банишора и отиде с мръсна газ към сите българи
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеGligan засечен с репатрака на детелината на България и околовръстното. Свирнах и махнах, ама едва ли ме е познал - бях маскиран с на Фиоре селеспийда
Това е баси клюкарската тема- човек не може да се скрие))
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
Comment